Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2017

Σαλέπι με κανέλα, γαρύφαλλο και πιπερόριζα - Χωρίς Ζάχαρη


Έχει την ίδια γεύση, τα ίδια αρώματα κι όλες τις πολύτιμες για τον οργανισμό ιδιότητες του Σαλεπιού από την Πόλη, χωρίς ωστόσο να τον επιβαρύνει με θερμίδες!!
























Φτιάξτε το σαν τον Ελληνικό καφέ, εύκολα και γρήγορα.

Τρόπος παρασκευής:

Διαλύστε ένα κοφτό κουταλάκι του γλυκού μείγματος σε ένα φλιτζάνι μέτριο (μεγέθους καπουτσίνο) κρύο νερό και βράστε το μέχρι να φουσκώσει.

Προτείνουμε να το γλυκάνετε οπωσδήποτε, με μέλι, γάλα, φρουκτόζη, ή κάποιο άλλο γλυκαντικό, της αρεσκείας σας, για να γευτείτε όλη την γεύση του και τα αρώματά του!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης:

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Κάθε αναδημοσίευση άρθρου ολική ή αποσπασματική, θα πρέπει να γίνεται μόνο με αναφορά πηγής στο site μας και η οποία θα είναι ενεργός σύνδεσμος στην σελίδα του άρθρου. Άλλως το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του.