Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2016

Πως να προλάβετε το κρυολόγημα, την γρίπη και τις εποχικές ιώσεις με τρόπο φυσικό!


Έχετε κρυολογήσει; Έχετε μπούκωμα που δυσκολεύει την αναπνοή σας; Έχετε συνάχι, καταρροή, πονόλαιμο, βήχα, κομμάρες; 
Μην χάνετε χρόνο, φτιάξτε το Σαλέπι από την Πόλη, αχνιστό και μυρωδάτο και πιείτε ένα - δύο ή και περισσότερα φλιτζάνια.... Θα ανακουφιστείτε αμέσως από τα ενοχλητικά συμπτώματα!!
Θα απαλλαγείτε από το μπούκωμα και θα αναπνεύσετε ελεύθερα. Θα μαλακώσει ο βήχας και θα απαλυνθεί ο πονόλαιμος. Θα τονωθεί ο οργανισμός σας και σταδιακά θα ξαναβρείτε την καλή φυσική σας κατάσταση. 

Με λίγη προφύλαξη, με φυσικούς χυμούς, με ζεστές σουπίτσες και με μερικά φλιτζάνια αρωματικό Σαλέπι με κανέλα, γαρύφαλλο και πιπερόριζα, μπορεί να κρατήσετε μακρυά το κρυολόγημα, την γρίπη και τις ιώσεις με τρόπο φυσικό!  
Το μεγαλύτερο όμως όφελος είναι ότι θα ενισχύσετε τον οργανισμό σας και θα τον θωρακίσετε απέναντι σε μελλοντικές τους επιθέσεις στην διάρκεια του Χειμώνα και χωρίς να χρειαστεί καν να πάρετε φάρμακα!!

Και εδώ θα μου επιτρέψετε να πω, ότι τα φάρμακα, παρότι διαφημίζονται πλέον ασύδοτα σε όλα τα ΜΜΕ, έχουν όλα αντενδείξεις στις οδηγίες τους, δεν είναι αθώα και αξίζει κανείς να προσπαθεί να τα παίρνει, μόνο όταν αυτό είναι απολύτως αναπόφευκτο κι όχι σαν εύκολη λύση! 
Πιστέψτε με έχω προσωπική πικρή πείρα....
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης:

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Κάθε αναδημοσίευση άρθρου ολική ή αποσπασματική, θα πρέπει να γίνεται μόνο με αναφορά πηγής στο site μας και η οποία θα είναι ενεργός σύνδεσμος στην σελίδα του άρθρου.