Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑΡΙΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΑΞΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΟΝΟ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ


“Το Σαλέπι από την Πόλη” με κάρδαμο, μαστίχα Χίου και πιπερόριζα : μια εναλλακτική αλλά αποτελεσματική πρόταση για πρόληψη, αλλά και αντιμετώπιση του κρυολογήματος, των ιώσεων και της γρίπης.



Αφήστε “το Σαλέπι από την Πόλη” με κάρδαμο, μαστίχα Χίου και πιπερόριζα, να γίνει  για σας τώρα τον χειμώνα, ένα όπλο πολύτιμο στην πρόληψη, αλλά και στην αντιμετώπιση του κρυολογήματος, της γρίπης και των ιώσεων.
Το μυρωδάτο αυτό ρόφημα, είναι διπλά τονωτικό, «καρδαμώνει», αναζωογονεί τον οργανισμό και ενισχύει το ανοσοποιητικό.

Η αντιφλεγμονώδης δράση του σαλεπιού και της πιπερόριζας, η αντιμικροβιακή δράση του κάρδαμου και η αντισηπτική δράση της μαστίχας, προσφέρουν την καλύτερη προστασία απέναντι σε ιώσεις, κρυολογήματα και λοιμώξεις!!

Είναι ένα ρόφημα θερμαντικό και μαλακτικό, αποτελεσματικό κατά του βήχα, των βρογχικών, του άσθματος, αλλά και των στομαχικών διαταραχών, της ναυτίας, της καούρας, και όλων των παθήσεων του πεπτικού συστήματος. 
Χάρις στην αποχρεμπτική δράση του κάρδαμου, ανακουφίζει αμέσως από το συνάχι, την καταρροή και την ιγμορίτιδα και αποτρέπει την δημιουργία βλέννας.




Ένα - δύο φλιτζάνια Σαλέπι από την Πόλη με κάρδαμο, μαστίχα Χίου και πιπερόριζα την ημέρα, μπορεί να δώσει ενέργεια και τόνωση, αλλά και την προστασία που χρειάζεται ο οργανισμός αυτήν την εποχή !!

Είναι μια ευωδιαστή, εναλλακτική πρόταση για όλους, ιδανική για όσους ακολουθούν κάποια ομοιοπαθητική θεραπεία και ίσως ...πολύτιμη για τους καπνιστές!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης: