Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2016

Μην περιμένετε το κρυολόγημα ή την γρίπη να σας χτυπήσει την πόρτα..!!

Έχετε πονόλαιμο, βήχα, συνάχι; Έχετε πονοκέφαλο, μπούκωμα, δυσκολία στην αναπνοή;
Μην περιμένετε το κρυολόγημα ή την γρίπη να σας καταβάλει..!! 
Πιείτε αμέσως μερικά φλυτζάνια ζεστό, μυρωδάτο, Σαλέπι από την Πόλη - με κανέλα, γαρύφαλλο και πιπερόριζα...  Θα νοιώσετε στην στιγμή την ζεστασιά του να σας ανακουφίζει από τα ενοχλητικά συμπτώματα του κρυολογήματος και της γρίπης !! Να μαλακώνει τον βήχα, να ελευθερώνει την αναπνοή, να διώχνει την ατονία, να σας δίνει δύναμη !!

Η τονωτική δράση του ροφήματος, η οποία οφείλεται στο αγνό Σαλέπι, δυναμώνει τον οργανισμό, ενισχύει την άμυνά του, τον θωρακίζει απέναντι σε κάθε εποχική αρρώστια.

Η  μαλακτική δράση του, καθώς και η θερμαντική, και η αντιφλεγμονώδης, (οι οποίες οφείλονται στην πολύτιμη συμβολή των μπαχαρικών), βοηθούν τον οργανισμό να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά, κάθε σύμπτωμα αδιαθεσίας στην εμφάνισή του: Πονόλαιμο, πονοκέφαλο, βήχα, βρογχίτιδα (ακόμα και χρόνια), συνάχι, καταρροή, ιγμορίτιδα, ναυτία, στομαχικές διαταραχές, εντερικά, ατονία, κόπωση, μυϊκούς και ρευματικούς πόνους!!!

Και φέτος  δοκιμάστε να προλάβετε τις ιώσεις και τα κρυολογήματα με εντελώς φυσικό αλλά συνάμα κι ευχάριστο τρόπο: Πίνοντας ζεστό και μοσχοβολιστό "Το Σαλέπι από την Πόλη".  Θα σας βοηθήσει να μείνετε γεροί και δυνατοί κι αυτόν τον χειμώνα..!!

Κάτι που είναι ανάγκη για όλους και κυρίως για τα παιδιά και τους ηλικιωμένους!!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης:

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Κάθε αναδημοσίευση άρθρου ολική ή αποσπασματική, θα πρέπει να γίνεται μόνο με αναφορά πηγής στο site μας και η οποία θα είναι ενεργός σύνδεσμος στην σελίδα του άρθρου.