Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Με τα πρώτα συμπτώματα της γαστρεντερίτιδας...



Το Σαλέπι από την Πόλη με Κάρδαμο, Μαστίχα Χίου και Πιπερόριζα®  
μπορεί να σας βοηθήσει αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση των εποχικών ιώσεων και ιδιαίτερα της γαστρεντερίτιδας, αφού είναι μοναδικό "γιατρικό" για όλα τα προβλήματα του γαστρεντερικού συστήματος.



 Συμπτώματα της γαστρεντερίτιδας

Πρόκειται για μια ίωση που «δίνει» ξαφνικά συμπτώματα, χωρίς προειδοποίηση, και τα ποία είναι κοινά σε όλους.

1. Εμετοί. Συνήθως εμφανίζονται τις πρώτες 6-10 ώρες και μετά υποχωρούν σταδιακά.
2. Διάρροια. Ενδέχεται να ξεκινήσει παράλληλα με τους εμετούς ή αφού τελειώσουν, αλλά να διαρκέσει περισσότερο από αυτούς.
3. Πυρετός. Μπορεί να είναι υψηλός ή μόνο δέκατα.
4. Αδυναμία, εξάντληση, ανορεξία.





Το Σαλέπι από την Πόλη με Κάρδαμο, Μαστίχα Χίου και Πιπερόριζα ®
Τα συστατικά του δρουν συνδυαστικά, προσφέροντας πολύτιμη βοήθεια στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων αυτών:


1.  ΕΧΕΙ  ΑΝΤΙΦΛΕΓΜΟΝΩΔΗ, ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΗ  ΚΑΙ  ΑΝΤΙΒΑΚΤΗΡΙΑΚΗ ΔΡΑΣΗ, 
που οφείλονται τόσο στο Κάρδαμο, όσο και στην Μαστίχα Χίου και βοηθούν στην αποτελεσματική αντιμετώπιση όλων των φλεγμονών του πεπτικού σωλήνα.

 2.  ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΟΞΙΝΗ ΔΡΑΣΗ, 
που οφείλεται τόσο στην Πιπερόριζα, όσο και στην Μαστίχα Χίου, και ανακουφίζει από τα συμπτώματα της γαστρεντερίτιδας όπως: ναυτίες, στομαχικούς ιλίγγους, εμετούς.


3.  ΕΧΕΙ ΜΑΛΑΚΤΙΚΗ  ΚΑΙ  ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ  ΔΡΑΣΗ, 
που οφείλεται στο Σαλέπι και το φυσικό κόμμι που περιέχει, το οποίο δημιουργεί ένα προστατευτικό φιλμ στον βλεννογόνο ολόκληρου του πεπτικού συστήματος, προστατεύοντάς τον από ερεθιστικές επιδράσεις των τροφών, ή των φαρμάκων, που μπορούν να επιδεινώσουν τα συμπτώματα του κοιλιακού άλγους, της διάρροιας, της σταδιακής αφυδάτωσης και εξασθένισης του οργανισμού.

 4.  ΕΧΕΙ  ΤΟΝΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ
Το ρόφημα αυτό είναι πλούσιο σε μεταλλικά στοιχεία, φωσφόρο και ασβέστιο (Σαλέπι), σίδηρο, ιώδιο και βιταμίνη C (κάρδαμο), κάλιο και μαγνήσιο (πιπερόριζα). Αναπληρώνει  τα ιχνοστοιχεία που έχουν χαθεί  λόγω της διάρροιας και του εμετού, ενισχύει το ανοσοποιητικό, Τονώνει ολόκληρο τον καταπονημένο από την ασθένεια οργανισμό, βοηθά στην γρήγορη ανάρρωση.

  • Είναι απαραίτητο να πίνετε πολύ νερό, ώστε να αποφύγετε την αφυδάτωση.
  • Αν παρόλα αυτά τα συμπτώματα επιμένουν με την ίδια ένταση πάνω από 3 ημέρες, θα πρέπει οπωσδήποτε να δείτε τον γιατρό σας. Θα πρέπει επίσης να διερευνηθεί το ενδεχόμενο να υποκρύπτεται κάτι πιο σοβαρό, όπως η γαστρεντερίτιδα να οφείλεται σε κάποιο μικρόβιο (σαλμονέλα).




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης: