Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2016

5 σημάδια πως η ζωή σας προορίζεται για κάτι πολύ μεγαλύτερο!

1. Αναβάλετε τα καθήκοντα σας μέχρι να έχετε έμπνευση..
Κάποιοι μπορεί να σας περιφρονούν για την αναβλητικότητα σας, και υπάρχουν φορές που το να χρονοτριβείτε δεν ό,τι καλύτερο, αλλά αυτό θα μπορούσε να οφείλεται στο ότι  ευδοκιμείτε στα πλαίσια της έμπνευσης, αντί της υποχρέωσης...  Αξιολογήστε το αυτό την επόμενη φορά που θα αισθανθείτε άσχημα επειδή αναβάλετε κάτι. Τις περισσότερες φορές, η έμπνευση γνωρίζει πολύ περισσότερα για το τι μπορούμε να πετύχουμε σε ό,τι κάνουμε. Εάν έχετε την τάση πραγματικά να μεγαλουργείτε, όταν εμπνέεστε, αυτό μπορεί να οφείλετε στο ότι είστε προορισμένοι για μεγάλα πράγματα!!

2. Πιστεύετε πως το συγκεκριμένο ωράριο εργασίας είναι μια παράνοια!
Κατά βάθος, ακόμη και ως παιδί, βλέποντας έναν ενήλικα με ένα κοστούμι αφοσιωμένο στη δουλειά του σας φαινόταν κάπως τρελό.. Ίσως πιστεύατε πως οι άνθρωποι δεν πρέπει να ζούν σε καλούπια και στεγανά.. Τώρα, ως ενήλικας, κάνετε ό,τι μπορείτε για να σπάσετε τα καλούπια.

3. Νιώθετε ελεύθεροι κάνοντας αυτά που θέλετε..
Αναγνωρίζετε την αξία του χρόνου σας και η αξία αυτή είναι η ευτυχία η ίδια. Αν δεν είστε ευχαριστημένοι για κάτι, δεν αξίζει το κάνετε.. Αντιλαμβάνεστε ότι σκοπός σας είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο από το να βγείτε έξω και απλά να υπάρχετε.

4. Είστε ιδεαλιστές! 
Ο κόσμος δεν είναι στα καλύτερά του αυτή τη στιγμή. Αυτό είναι σίγουρο.. Δεν σας νοιάζει πόσο μη ρεαλιστικές μπορεί να φαίνονται οι ιδέες σας στον μέσο άνθρωπο: το καλύτερο που μπορείτε να έχετε είναι μόνο αρκετά καλό για σας. Θέλετε να δείτε τα προβλήματα του κόσμου να λύνονται με κάθε κόστος.

5. Έχετε πάρα πολλές ιδέες και αυτό σας τσαντίζει.
Έχετε ένα μυαλό γεμάτο ιδέες που σας τρελαίνουν, σωστά; Έχετε πάρα πολλές ιδέες και δεν ξέρετε πως να τις διαχειριστείτε.. Μην αφήνετε ό,τι συμβαίνει στο κεφάλι σας να εκτροχιαστεί.. Γράψτε όλα αυτά που σκέφτεστε και πάρτε 3 ή 4 πράγματα που νιώθετε πως πρέπει να ακολουθήσετε με όλη την ενέργειά σας. Μην ακυρώνετε τις παλιές σας ιδέες... Κρατήστε αυτές τις ιδέες σε περίπτωση που τις χρειαστείτε.


1 σχόλιο:

Διαβάστε επίσης:

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Κάθε αναδημοσίευση άρθρου ολική ή αποσπασματική, θα πρέπει να γίνεται μόνο με αναφορά πηγής στο site μας και η οποία θα είναι ενεργός σύνδεσμος στην σελίδα του άρθρου.