Πέμπτη, 29 Ιανουαρίου 2015

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΓΡΙΠΗ; ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑΡΙΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΑΞΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ...ΕΝΑ ΤΟΝΟ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ!!


“Το Σαλέπι από την Πόλη” με κάρδαμο, μαστίχα Χίου και πιπερόριζα : μια εναλλακτική αλλά αποτελεσματική πρόταση για πρόληψη, αλλά και αντιμετώπιση του κρυολογήματος και των ιώσεων.


Αφήστε “το Σαλέπι από την Πόλη” με κάρδαμο, μαστίχα Χίου και πιπερόριζα, να γίνει  για σας τώρα τον χειμώνα, ένα όπλο πολύτιμο στην πρόληψη, αλλά και στην αντιμετώπιση της γρίπης, του κρυολογήματος και των ιώσεων.
Το μυρωδάτο αυτό ρόφημα, είναι διπλά τονωτικό, «καρδαμώνει», αναζωογονεί τον οργανισμό και ενισχύει το ανοσοποιητικό.
Η αντιφλεγμονώδης δράση του σαλεπιού και της πιπερόριζας, η αντιμικροβιακή δράση του κάρδαμου και αντισηπτική δράση της μαστίχας, προσφέρουν την καλύτερη προστασία απέναντι σε ιώσεις, κρυολογήματα και λοιμώξεις!!
Είναι ένα ρόφημα θερμαντικό και μαλακτικό, αποτελεσματικό κατά του βήχα, των βρογχικών, του άσθματος, αλλά και των στομαχικών διαταραχών, της ναυτίας, της καούρας, και όλων των παθήσεων του πεπτικού συστήματος. 
Χάρις στην αποχρεπτική δράση του κάρδαμου, ανακουφίζει αμέσως από το συνάχι, την καταρροή και την ιγμορίτιδα και αποτρέπει την δημιουργία βλέννας.
“Το Σαλέπι από την Πόλη” με κάρδαμο, μαστίχα Χίου και πιπερόριζα, είναι μια ευωδιαστή, εναλλακτική πρόταση για όλους, ιδανική για όσους ακολουθούν κάποια ομοιοπαθητική θεραπεία και ίσως πολύτιμη για τους καπνιστές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης:

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Κάθε αναδημοσίευση άρθρου ολική ή αποσπασματική, θα πρέπει να γίνεται μόνο με αναφορά πηγής στο site μας και η οποία θα είναι ενεργός σύνδεσμος στην σελίδα του άρθρου.